PSD e în ALERTĂ: încă un lider al partidului, depistat POZITIV la COVID-19

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu anunță că a fost infectată cu SARS-CoV-2 și s-a internat la spitalul din Mioveni. 

"Dragii mei, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de Covid19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni, unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți. Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a scris Simona Bucura Oprescu pe Facebook, potrivit Mediafax.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a testat de COVID-19 și a intrat în izolare până la aflarea rezultatului, după ce a participat la o întâlnire informală cu mai mulți reprezentanți ai partidului care au luat boala, potrivit unor surse politice.

Liderul PSD a participat la o întâlnire informală în Delta Dunării, la care au participat alți reprezentanți ai partidului infectați. Decizia a venit după ce președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a infectat cu Covid 19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel