Cunoscut medic ROMÂN, găsit SPÂNZURAT. Era implicat în mai multe scandaluri

Andreea Cosma |
Data publicării:

Medicul craiovean Mugur Riza, implicat în mai multe agresiuni în spital, a fost găsit spânzurat. Medicul urolog din Craiova era cunoscut după numeroasele scandaluri în care a fost implicat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Mugur Riza, medicul urolog din Craiova cunoscut după numeroasele scandaluri în care a fost implicat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, a fost găsit spânzurat marți după-amiază.

Soţia sa le-a declarat poliţiştilor că acesta a plecat, dimineaţa, în localitatea Floreşti din judeţul Dolj, unde avea o casă. Nu a mai răspuns la telefon, aşa că soţia a plecat să vadă dacă totul este în regulă. Când a ajuns, l-a găsit spânzurat, într-o anexă.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj, a declarat pentru Mediafax că, până acum, nu a fost găsit niciun bilet în care medicul să-şi explice gestul.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat Grădinaru.

Mugur Riza avea 64 de ani şi a lucrat, până în 2019, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. A fost medic urolog aici, însă, în ultimii ani, n-a avut o relaţie prea bună cu colegii săi. A fost sancţionat disciplinar de mai multe ori pentru altercaţiile pe care le-a provocat.

Anul trecut, i-a fost desfăcut contractul de muncă după ce a intrat în sala de operaţii şi a agresat un medic care se pregătea de o intervenţie chirurgicală. A fost scos din spital de poliţişti. Chiar şi un pacient s-a plâns că l-a lăsat să aştepte ore bune pe masa de operaţii, punându-i viaţa în pericol.

Medicul Mugur Riza a contestat în instanţă decizia conducerii spitalului, iar în vara anului trecut a depus o plângere la Poliţie după ce mașina i-a fost incendiată, pe o stradă din Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel