Coronavirus. Semnal de ALARMĂ, tras de un medic de la urgențe: „Vă rugăm să faceți asta!”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un medic de la urgențe adresează o rugăminte tuturor românilor, rugându-i în repetate rânduri să respecte restricțiile impuse și să rămână în casă.

Toți mai mulți medici români recomandă oamenilor să rămână în casă, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Printre aceștia, este și doctorul Mihail Pautov, medic specialist chirurg la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

„Vreau să fac un apel, iar mesajul meu vine și din partea mea și din partea tuturor colegilor mei care sunt pe linia întâi de luptă cu COVID-19 în România. Aici mă refer la medici infecționiști, la medici de anestezie și terapie intensivă, la medici de ambulanță și medici de urgență care lucrează în unitățile de primiri urgențe și la tot restul de cadre medicale și asistenți medicali.

Vă rugăm, dacă vă puteți permite luxul să rămâneți în casele voastre în următoarele două sau trei săptămâni și să nu intrați în contact cu alți oameni, vă rugăm să faceți asta, pentru că noi nu ne permitem acest lux. Nici noi și nici alți oameni care lucrează în industria alimentară, pompieri, jandarmi, polițiști.”

 

Dr. Mihail Pautov: Vă rugăm, rămâneți acasă!

 

„Pe mine mă bucură totuși că foarte mulți oameni aleg să nu iasă, dar mă sperie că încă văd oameni pe stradă care nu înțeleg, care se strâng și se plimbă în grupuri mari.

În acest sens, vă rugăm, rămâneți pe cât se poate acasă. Practicați această izolare socială, pentru că dacă voi nu aveți acum grijă de voi, nici noi ulterior nu o să putem să avem grijă de voi. Vă mulțumim", este rugămintea doctorului Mihail Pautov, medic specialist chirurg la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, transmisă într-o filmare publicată pe YouTube.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel