Coronavirus: Macedonia de Nord confirmă primul caz

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
sursa: Flickr.com
sursa: Flickr.com

Macedonia de Nord confirmă astăzi primul său caz de coronavirus, fiind vorba despre o femeie care s-a întors recent din Italia, a anunţat miercuri Ministrul Sănătăţii Venko Filipce, relatează Reuters.

"Pacienta a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Ea este primul pacient din Macedonia de Nord care a fost testat pozitiv pentru acest agent patogen”, a spus Venko Filipce, adăugând că femeia se află în stare stabilă.

Femeia, cetăţean macedonean, care a solicitat ajutor medical miercuri dimineaţa, a sosit în Macedonia de Nord din Italia într-o camionetă. Toţi ceilalţi pasageri sunt supuşi unor teste, a mai spus Filipce.

Croaţia a raportat, de asemenea, marţi că un tânăr care prezenta simptome de îmbolnăvire a contractat coronavirusul în timpul unei călătorii la Milano, între 19 şi 21 februarie.

Preşedintele sârb Aleksandar Vucic a declarat miercuri, după o reuniune cu înalţi oficiali din domeniul sănătăţii, că în Serbia nu au fost raportate până acum cazuri de coronavirus, însă că serviciile sale medicale sunt pregătite în cazul unei situaţii de acest gen, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel