Coronavirus Italia: Primul caz confirmat în orașul Milano. Este vorba despre un medic

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un medic dermatolog este infectat cu coronavirus. Este primul caz de infecție chiar din centrul orașului Milano. 

Bărbatul  este internat la spitalul Sacco cu pneumonie. Alți operatori din același departament ar avea simptome compatibile cu virusul, potrivit milano. corriere.it. 

El este medic la spitalul Policlinico și a fost testat pozitiv pentru coronavirus, după ce timp de câteva zile a fost internat cu pneumonie. Este primul caz de contagiune găsit în centrul Milanului, unde s-au consolidat măsurile de combatere a epidemiei.

 Conform cunor surse din sănătate, și alți lucrători din același departament în care lucrează medicul, inclusiv patru medici specializați, prezintă și ei simptome compatibile cu coronavirus. Departamentul de sănătate al Policlinicii a început imediat izolarea acestora, încercând să reconstruiască și contactele medicului și să verifice toate persoanele care au avut contact cu el, care, ca o măsură de precauție, au fost invitați să nu se prezinte la locul de muncă.

Totodată mai sunt verificări în curs și la un angajat al sediului Unicredit, ai cărui părinți au testat pozitiv pentru coronavirus: astfel, pentru a permite verificările necesare, managerii de vârf ai băncii au ordonat ca toți cei 1.600 de angajați, luni, să nu meargă la muncă situat în turnul Piazza Gae Aulenti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel