Coronavirus Anglia. Cifre RECORD: Peste 4.000 de morți declarați în plus față de ieri

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul de Externe britanic aruncă în aer bilanțul deceselor cauzate de coronavirus în Anglia și anunță încă 4.419  morți în plus, de pe o zi pe alta. Noul număr oficial al deceselor este de 26.097, ieri acesta fiind de 21.678

Adevăratul număr de decese cauzate de coronavirus din Marea Britanie se ridică acum la 26.097, noi cifre dezvăluite astăzi. Aceasta este o creștere de 4.419 față de cifrele anunțate ieri. Inițial, ministerul Sănătății anunțase o creștere a bilanțului negru pentru astăzi cu 608 persoane.

Ulterior, Ministrul de Externe, Dominic Raab, a venit cu alte cifre: Încă  3.811 de morți, provenind din case de îngrijire, cazuri care au fost incluse pentru prima dată de la începutul crizei în acest bilanț, potrivit The Sun.

Cifrele actualizate de astăzi nu înseamnă că au fost 4.419 decese produse în 24 de ore - ci includ, pentru prima dată,  decesele înregistrate în afara spitalelor, produse începând cu 2 martie.

(w670)

Vorbind în informarea zilnică a coronavirusului de astăzi, secretarul de externe, Dominic Raab, a confirmat 765 din noile decese înregistrate în ultimele 24 de ore, ceea ce înseamnă că 157 de decese produse în ultimele 24 de ore au fost în alte centre de îngrijire decât spitalele.

Până acum, cifrele zilnice raportate au inclus doar numărul de persoane care au murit în spitale. Raab a spus că totalul actualizat de astăzi nu reprezintă „o creștere bruscă a deceselor" - ci ne ajută în schimb să la măsurarea cazurilor în raport cu alte țări.

Noul grafic al guvernului care arată decesele „în toate setările" - spitale, case de îngrijire și întreaga comunitate - este de a oferi „imaginea cea mai cuprinzătoare".

Dintre noile figuri, dr. Yvonne Doyle, director medical la PHE, a declarat: „Fiecare moarte din COVID-19 este o tragedie. Urmărirea numărului zilnic de decese este vitală pentru a ne ajuta să înțelegem impactul bolii. Aceste date mai complete ne vor oferi o imagine mai completă și actualizată a deceselor în Anglia“.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel