Coronavirus. Patru români infectaţi au murit. La cât a ajuns bilanţul tragic

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Încă patru români au murit din cauza coronavirusului. Este vorba despre pacienți internați la Timișoara, Constanța, Suceava și Hunedoara. Între decedați este și un pacient cu arsuri, care a fost trasferat de la Suceava la București. Bilanțul ajunge la 34 de decese.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că au fost înregistrate încă patru decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus.

Un bărbat de 65 ani, din județul Arad, internat în Spitalul Județean Arad, transferat în data de 25 martie la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara, a murit sâmbătă. Acesta suferea și de hipertensiune arterială și obezitate.

Un alt bărbat, de 67 ani, din județul Constanța, internat în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 25 martie, a murit sâmbătă. ȘI el avea hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Pacientul 33 are 43 ani, și suferise arsuri. Acesta fusese transferat de la Spitalul Județean Suceava și operat în Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București. Bărbatul a murit sâmbătă.

De asemenea, o femeie de 61 ani, din județul Hunedoara, internată în ATI Spitalul Județean Deva. Pacienta a fost confirmată cu COVID-19 sâmbătă, dar a murit în 23 martie. Femeia suferea de boli cardiovasculare.

În toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfășurare.

Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunțat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgențe a Spitalului Filiași. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel