Cea mai vârstnică româncă din Italia, omagiată de primarul din Montepulciano: „Mi-a urat să ajung și eu la 100 de ani“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Botoșăneancă de 100 de ani, felicitata la aniversare de un primar din Italia, acol unde locuiește alături de fiica ei.

Probabil este cea mai in vârsta româncă din Italia! Maria Viziteu, născuta in localitatea Blândești, a fost vizitată si felicitată de Michele Angiolini, primarul din localitatea Montepulciano, din Toscana, unde femeia trăiește de mai mulți ani, împreuna cu fiica ei.

 Maria Viziteu s-a născut la Blândești exact acum 100 de ani, pe 20 iunie 1920. Și ziua ei de naștere, atât de importantă și deosebită, a sărbătorit-o în Abbadia di Montepulciano, unde locuiește de câțiva ani cu fiica sa. În timpul unei scurte vizite, primarul Michele Angiolini a dorit să îi ofere felicitări sincere și afectuoase și urări de bine din partea administrației municipale și a întregii comunități.

„Un lucru care m-a uimit în mod deosebit a fost faptul că, cu o luciditate perfectă, mi-a urat să ajung să împlinesc și eu o sută de ani, recomandându-mă să derulez toate proiectele mele cu mult angajament. În final, ca să fiu sincer, am fost și eu cu adevărat emoționat pentru că am văzut că a fost cu adevărat mișcată de gestul meu (fiica a acționat ca interpret)", a scris primarul Michele Angiolini pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel