Mircea Beuran, după ce a fost demis: „Voi contesta decizia. Nu este motivată”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură B1 TV
Sursa foto: captură B1 TV

Mircea Beuran a declarat, după ce a fost demis de la șefia Secției de Chirurgie, că va contesta decizia prin care a fost eliminat din funcție.

„Decizia pe care am primit-o nu este motivată, nu am primit niciun raport. Lucrurile acestea m-au surprins, dar pot să afirm, totodată, că nu sunt niște lucruri normale, adică să poți să-i dai decizia unui om fără să argumentezi, decât o inșiruire de cifre sunt niște acuze generale. Dar probabil că atât este capacitatea acestei comisii", a declarat Mircea Beuran la Antena3.

Nici amenda de 30.000 lei aplicată spitalului, medicilor și asistentelor care au operat-o pe femeia care a murit după ce a ars nu a fost individualizată, atrage atenția medicul.

„Da, bineînțeles (va contesta decizia prin care a fost demis, n.r.). Dar chiar mai mult, voi căuta să arăt și lucrurile care gândesc că stau la baza acestei atitudini. Măsurile nu sunt încărcate de discernământ", mai spune medicul.

Medicii care au semnat un mesaj prin care arată că îl susțin pe Beuran simt un pericol, consideră acesta: „Probabil că sesizează pericolul în care intră spitalul când încep să se decapiteze șefii de secție. Dacă a început cu unul, probabil sunt mai mulți care deranjează".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel