Belgia. Experții virusologi alertează cetățenii: „Majoritatea regiunilor din România se înroșesc. Evitați călătoriile!”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Steven Van Gucht, de la comitetul federal de experți ai Serviciului de Sănătate din Belgia, sfătuiește cetățenii din Belgia să evite să călătorească în Spania și România, deoarece situația cauzată de pandemia de coronavirus și creșterea mare a numărului de cazuri este „cu adevărat delicată”.


Totodată, virusologul Steven van Gucht a atras atunci atenția și cu privire la Romnia: „Majoritatea regiunilor din România se înroșesc. În Spania, tot mai multe regiuni încep să devină roșii sau portocalii, în special în nordul țării. Situația poate evolua rapid și în alte părți ale Spaniei. Așa că fiți precauți”, a afirmat, miercuri, virusologul, citat de notimerica.com.

Van Gucht face parte din grupul de experți care sfătuiește guvernul belgian în gestionarea crizei de sănătate în țara sa și în elaborarea codurilor de culori pentru sfaturi de călătorie pentru străinătate, inclusiv Spania și România și determinarea obligațiilor pentru cei care se întorc în Belgia, inclusiv testele de carantină și PCR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel