Coronavirus. Doi copilași din Sibiu, suspecți de infectare cu noul virus. Unul dintre ei are doar un an

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
sursa foto: laprovinciaonline.info
sursa foto: laprovinciaonline.info

Un băiețel din Sibiu a fost internat astăzi în spital, suspect de coronavirus, după ce a fost vizitat de bunicul său venit din Italia.

Un băieţel de trei ani a fost internat vineri, la Spitalul de Pediatrie, Secţia Infecţioase, fiind suspect de infecţie cu coronavirusul Covid-19, după ce a fost văzut în 4 martie, de bunicul său, care s-a întors din Italia, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Ioana Mătăcuţă.

"În secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic de Pediatrie a fost internat un băiat în vârstă de aproape 3 ani din mediul rural, considerat caz suspect de infecţie cu coronavirus. Acesta a avut contact cu bunicul întors din Italia în data de 4 martie, iar copilul prezintă simptomatologie respiratorie din data de 10 martie. Se vor recolta probe biologice care vor fi trimise la DSP", a precizat Ioana Mătăcuţă.

 

În același spital mai este internată şi o fetiţă suspectă de coronavirus

 

"Fetiţa de un an şi trei luni este internată de aseară. Fiind un caz suspect, s-au prelevat probe care au fost transmise la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Acum se aşteaptă rezultatul", a mai precizat reprezentantul unităţii medicale.

În prezent, şapte sibieni sunt suspecţi de infecţie cu Covid-19, fiind internaţi în două spitale: cinci adulţi la Spitalul Judeţean, iar doi copii la Spitalul de Pediatrie, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel