Bacău: Un bebeluș, suspect de coronavirus, internat în spital

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un bebeluș de câteva luni a fost transportat la Spitalul din Bacău fiind suspect de infectare cu coronavirus, după ce în weekend, familia a fost în Veneto, Italia.

Potrivit conducerii DSP Bacău, este vorba derspre un bebeluș de până într-un an de zile care, împreună cu familia, a călătorit în acest weekend în regiunea Veneto.

„Este în drum, de la Comănești, spre spital. Are o patologie preexistentă, o viroză respiratorie, de aproximativ o lună de zile. În acest weekend a fost plecat cu părinții în regiunea Veneto. Când s-au întors, marți, noi i-am preluat în monitorizare. Astăzi, când mama copilului a fost sunată, a spus că se simte mai rău.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul DSP Bacău, Alin Năstase.

Directorul DSP a subliniat că cel mic era oricum răcit și toată procedura a fost făcută ca o măsură de precauție.

„Ca o măsură de precauție, având în vedere că se încadrează pe definiția de caz, am ales să îi internăm pe Secția de Boli Infecțioase Bacău, în zona special amenajată, să facem prelevări și să trimitem probele la Spitalul de Boli Infecțioase, la Iași, ca să fim siguri că nu e nimic.”, a mai spus Năstase, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel