Alertă la Constanţa: 11 pacienţi diagnosticaţi cu virusul SARS-CoV-2, internaţi în ultimele 24 de ore

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Încă 11 pacienţi diagnosticaţi cu virusul SAR-CoV-2 au fost luaţi în evidenţă de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului (DSPJ) Constanţa în ultimele 24 de ore şi internaţi sub tratament la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din municipiu, a declarat, pentru AGERPRES, directorul interimar ec. Cristina Schipor.

Conform Prefecturii Constanţa, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, în judeţ au fost confirmate 326 persoane infectate cu SARS-CoV-2 dintre care, până în prezent, 19 persoane au decedat, iar 307 pacienţi (din judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa) au fost declaraţi vindecaţi.

''În acest moment, mai sunt 60 de persoane internate sub tratament, dintre care 41 din judeţul Constanţa şi 19 din Tulcea şi Ialomiţa, iar în centrele de carantină se află, în acest moment, 42 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile, alte 2.440 de persoane fiind izolare la domiciliu'', precizează Prefectura Constanţa.

Totodată, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către forţele de ordine, 10 sancţiuni contravenţionale în sumă de 5.200 de lei, dintre care una pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, fiind verificate 2.095 de persoane şi nouă entităţi comerciale, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel