Alertă în Germania: Sute de persoane vaccinate cu o substanță necunoscută. Publicația germană Merkur:"Se fac experimente"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Sute de persoane au fost injectate cu o substanță necunoscută, autoritățile din districtul german Bodensee declanșând o anchetă de proporții, relatează publicația germană Merkur.de. 

Poliția din Ravensburg și procurorul din districtul Bodensee investighează un posibil caz grav de malpraxis, după ce sute de persoane au fost injectate cu o substanță necunoscută în loc de vaccin anti-COVID, relatează Merkur.de. 

Potrivit presei citate, totul s-a petrecut în cabinetul unui medic. O substanță necunoscută a fost injectată ca vaccin împotriva corona, substanță care poate fi ineficientă și nu este un ingredient activ aprobat.

Polițiștii au găsit probe în timpul unei percheziții autorizate judiciar în cabinetul medicului în cauză.

Pacienții inoculați nu aveau anticorpi 

 

Mai mulți oameni au raportat anterior presupusa fraudă de vaccinare. Conform sursei citate, în jur de 500 de pacienți au fost injectați cu un ser experimental. "E posibil să vorbim de un ser experimental".

Autoritățile au luat cunoștință de caz după ce nu au putut fi detectați anticorpi împotriva virusului la trei pacienți, în ciuda vaccinării cu cele două doze și nu existau motive medicale pentru aceasta.

În cazul în care suspiciunea se confirmă, operatorul sau operatorii cabinetului trebuie să răspundă cel puțin pentru vătămare corporală, potrivit unui proces-verbal al poliției.

Persoanele afectate au fost în consecință informate și avertizate de către departamentul de sănătate responsabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel