Alertă de coronavirus la Guvernul României

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Suspiciune de coronavirus la Palatul Victoria. Bufetul Guvernului a fost închis și angajații au fost anunțați de aseară să nu vină la muncă.

Fiul uneia dintre bucătărese a fost în contact indirect, în timpul unei anchete epidemiologice, cu una dintre persoanele infectate din Capitală.

S-a decis ca activitatea bufetelor din cadrul Guvernului să fie sistată în momentul de față pentru ca bufetele să fie igienizate.

Măsura a fost luată încă de la prima oră. Urmează ca în timpul zilei de azi angajații să primească noi informări de la angajatori.

Se așteaptă și rezultatele testelor fiindcă au fost testați toți cei care au intrat în contact cu femeia suspectă de coronavirus.

„În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României. Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel