Al 18-lea român infectat cu coronavirus: Un bărbat de 51 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului din Caracal în vârstă de 51 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș“ Craiova, a ieșit pozitiv, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj. 

„Este vorba despre pacientul din Caracal, un bărbat de 51 de ani, care a fost confirmat pozitiv la testarea pentru coronavirus, la Matei Balș. A fost internat la spitalul de Boli Infecțioase din Craiova iar proba luată ieri are rezultatul pozitiv. Nu aș putea să vă spun cu câte persoane a intrat în contact, DSP Olt știe traseul respectivului domn. Repet, el este din județul Olt“, a declarat, a Realitatea PLUS, prefectul județului Dolj.

Bărbatul este „pacientul 8” din România şi este contact direct al bărbatului de 71 de ani din Suceava, confirmat cu noul coronavirus. Cei doi au călătorit pe locuri apropiate într-un autocar.

Pacientul va rămâne în izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Dr. Victor Babeș" Craiova.

Bărbatul de 51 de ani a ajuns la Craiova după ce, inițial, a fost testat în Olt și proba trimisă la "Matei Balș", în Capitală. Acolo, a ieșit testul pozitiv. Ulterior, la prima testare efectuată la „Victor Babeș”, rezultatul a fost negativ, pentru ca la cea de-a treia să fie iarăși pozitiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel