6.000 de lei TVA pentru medicamente care nu se găsesc în România. MESAJ pentru Guvern: „#NoiFacemUnSpital, ei încasează taxe”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele Asociaţiei „Dăruieşte viaţă”, care construieşte primul spital de oncologie pediatrică din România, a anunţat, astăzi, că a plătit peste 6.000 de lei TVA pentru medicamente oncologice aduse din Austria şi Ungaria.

Tratamentul pentru bolnavii de cancer nu este asigurat integral de Ministerul Sănătăţii. „Doar trăim în ţara în care habarnişti şi cercetaţi penal stau în fruntea sistemului de sănătate”, spune Oana Gheorghiu, afirmând că „absurd” este un cuvânt prea mic.

„Domnule Eugen Teodorovici şi doamnă Pintea Sorina, azi aţi fost premiaţi, căci azi am plătit statului român TVA. Pentru ce credeţi? Pentru medicamente oncologice, achiziţionate din Austria şi Ungaria. E normal, incompetenţa trebuie premiată, căci doar trăim în ţara în care habarnişti şi cercetaţi penal stau în fruntea sistemului de sănătate”, a scris, joi seară, pe Facebook, Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele Asociaţiei „Dăruieşte viaţă”, care construieşte primul spital de oncologie pediatrică din România.

Aceasta explică faptul că Ministerul Sănătăţii şi instituţiile din subordinea sa „nu sunt în stare să asigure întregul tratament necesar copiilor bolnavi de cancer”.

„Noi îl procurăm din afara ţării, iar pentru aceste activităţi subversive şi rău voitoare achităm statului român TVA 9%. Mulţumim din inimă statului român pentru oportunitate, absurd e un cuvânt prea mic pentru ce trăim”, a mai scris Oana Gheorghiu.

Aceasta şi-a încheiat mesajul astfel: „Dar să nu uităm #NoiFacemUnSpital, ei încasează taxe”.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel