Valeriu Gheorghiţă spune că s-a gândit la implicarea cântăreţilor de manele în promovarea vaccinării anti-COVID

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat, marţi, că s-a gândit să ia în calcul implicarea cântăreţilor de manele în promovarea imunizării, însă nu crede că trebuie să se aştepte o decizie la nivel central ca o persoană, "indiferent cine este", să susţină o astfel de campanie.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă ar putea lua în calcul implicarea cântăreţilor de manele în promovarea campanii de vaccinare anti-COVID, dacă ar părea potrivit, Valeriu Gheorghiţă a răspuns: "Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea poate să-şi găsească locul în acest demers de comunicare şi demers de activităţi pro-vaccinare".

El a completat însă că se poate susţine campania de vaccinare şi individual, nu trebuie să existe un cadrul organizat la nivel central.

„Însă, nu cred că trebuie să aşteptăm, dacă vreţi, o decizie la nivel central ca o persoană, indiferent cine este, să susţină campania de vaccinare. Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme şi nu cred că trebuie să existe, dacă vreţi, un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare, în comunitatea pe care o reprezintă, poate să susţină acest demers de vaccinare, ţinând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toţii acelaşi lucru şi anume revenirea la normalitate, limitarea consecinţelor negative ale pandemiei. Eu nu cred că este o persoană care este mulţumită cu existenţa acestei pandemii şi cu atâtea restricţii de luni de zile, cu toţii ne dorim să scăpăm de restricţii, să revenim la viaţa normală, cu toţii suntem obosiţi şi tocmai de aceea cred că demersul acesta de comunicare trebuie să fie luat ori de cât ori o persoană consideră că poate să facă acest lucru şi nu trebuie să ne uităm doar la persoane (...) care au o popularitate foarte crescută, însăşi persoana care este vaccinată reprezintă un exemplu pentru cei din jurul lui. Şi puterea exemplului este importantă şi, în acest fel, putem să creştem numărul de persoane vaccinate", a explicat şeful CNCAV. 

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy