Unul din bătușii de la Costinești, cercetat în Germania pentru tranzacții ilicite cu arme și exploziv

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Unul din bătușii de la Costinești, cercetat în Germania pentru tranzacții ilicite cu arme și exploziv
Unul din bătușii de la Costinești, cercetat în Germania pentru tranzacții ilicite cu arme și exploziv

Cei patru bărbați, care au fost reținuți după scandalul de la Costinești, unde mai multe persoane s-au încăierat pe plajă cu polițiștii și jandarmii, au devenit cunoscuți în toată țara.

Scandalagii care s-au bătut cu jandarmii pe plaja din Costinești au fost eliberați joi, 17 august, fiind puși sub control judiciar. Cei patru sunt consăteni din satul Colonia Reconstrucția, comuna Feldioara, județul Brașov.

Doi dintre ei sunt cunoscuți de polițiștii brașoveni drept persoane violente, condamnate atât în țară, cât și în străinătate.

Unul a fost cercetat în Germania pentru tranzacții ilicite cu arme și explozivi. Este vorba despre Raul Nicușor Grigoraș, care stă mai mult prin Germania, unde a avut probleme cu autoritățile, susțin surse din Poliție.

Acum cinci ani a fost cercetat de poliția federală pentru tranzacții ilicite cu arme și explozivi și distrugerea proprietății. În România, Grigoraș locuiește în Feldioara, Brașov și de acolo sunt și ceilalți indivizi implicați în bătaia de pe plajă.

Un alt scandalagiu, Adrian Felecan, a fost  condamnat la trei ani de închisoare pentru loviri și alte violențe. Ceilalți doi sunt Liviu Sebastian Grigoraș, și Mihai Cătălin Ujică.

 

Ciolacu vrea toleranță zero

 

Până se vor clarifica lucrurile în acest caz,  de la Guvern, premierul Marcel Ciolacu a cerut autorităților să fie foarte ferme în aplicarea legii. „Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele și drepturile cetățenești cu maidanul în România. Polițiștii și jandarmii au toată susținerea mea, a întregului Guvern și a tuturor oamenilor de bun simț din această țară.”

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța a anunțat că va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție. În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel