Un român plecat la muncă în străinătate și-a găsit casa complet goală la întoarcere

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Foto ilustrativ (Sursa: Freepik)
Foto ilustrativ (Sursa: Freepik)

Un român plecat la muncă în Germania, și-a găsit locuința aproape goală la întoarcere. 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Turburea, județul Gorj, a revenit acasă dintr-o lungă perioadă petrecută în Germania, doar pentru a descoperi că locuința sa fusese jefuită. Când a intrat, a avut parte de o surpriză de proporții:: mobilierul dispăruse, frigiderul și aragazul nu mai erau, iar butelia de aragaz și sculele electrice erau și ele printre bunurile sustrase.

Bărbatul a sunat la 112 pentru a raporta furtul. Însă surpriza a fost și mai mare când primele date ale investigației au indicat că presupusul autor al furtului era nimeni altul decât fratele său mai mic, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tufeni, același județ.

Potrivit declarațiilor făcute de către poliția județeană Gorj, nu au fost identificate urme de forțare la fața locului, sugerând că infractorul ar fi avut acces legitim la proprietate. Bărbatul jefuit a fost cel care a indicat că presupusul hoț ar fi fratele său. 

Reacția autorităților nu a întârziat să apară: în urma reclamației făcute, polițiștii au deschis un dosar penal care vizează infracțiunea de furt între rude.

"La faţa locului nu au fost identificate urme de forţare, apelantul declarând faptul că a fost anunţat telefonic cu privire la faptul că bunurile ar fi fost luate de către fratele său în vârstă de 43 de ani din comuna Tufeni, judeţul Gorj", a informat poliţia judeţeană Gorj, potrivit publicației locale Gazeta de Sud. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel