Românul găsit mort de Paște într-un container de haine din Italia va fi înmormântat în România: „Ionuț visa la o casă a lui”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Românul găsit mort de Paște într-un container de haine din Italia va fi înmormântat în România: „Ionuț visa la o casă a lui” / Foto ILUSTRATIV
Românul găsit mort de Paște într-un container de haine din Italia va fi înmormântat în România: „Ionuț visa la o casă a lui” / Foto ILUSTRATIV

Un tragic incident a șocat comunitatea din Canonica d'Adda, Italia, când un tânăr român în vârstă de 23 de ani, Constantin Romeo Ionuț Antonie, cunoscut ca Jony, a pierit într-un mod absurd, blocat într-un container de haine, chiar în noaptea de Paște. Acesta va fi înmormântat în România, în orașul natal.

Constantin Romeo Ionuț Antonie, un muncitor român stabilit în Italia de cinci ani, și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să ia haine dintr-un container de colectare a hainelor uzate. Potrivit relatărilor, incidentul a avut loc la Canonica d'Adda, unde tânărul a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce încerca să fure hainele. Din păcate, a fost prins în mecanismul de închidere al pubelei galbene și nu a mai putut fi salvat.

În memoria sa, rudele și prietenii săi s-au mobilizat pentru a-l duce pe Ionuț înapoi în România, la Târgu Jiu, pentru a-i oferi un ultim omagiu și a-l înmormânta în țara natală. Acest gest adânc emoționant subliniază dragostea și respectul pe care îl purtau cei apropiați față de tânărul care și-a pierdut viața într-un mod atât de tragic.

„Până acum cinci luni, făcea câteodată prostia asta de a umbla să fure lucruri mărunte: oricum nu a avut niciodată plângeri. Și apoi s-a oprit. Noaptea trecută, însă, cine știe ce i-a venit.

Pentru înmormântare l-am dus înapoi în România, la Târgu Jiu. Am fost informați de tragedie de către carabinieri”, mărturisește o rudă conform presei străine.

 

Visul lui Ionuț de a avea o casă proprie a fost frânt într-un moment tragic

 

În timp ce ancheta privind circumstanțele exacte ale morții lui Ionuț este încă în desfășurare, familia și prietenii săi sunt cuprinși de durere și întrebări fără răspuns. Autoritățile italiene au trimis documentele de anchetă la procuratură pentru a clarifica circumstanțele exacte și pentru a lua măsurile corespunzătoare în urma acestui tragic eveniment.

"Duminică am sărbătorit Paștele ortodox cu toții în grădină. A fost o zi de sărbătoare și de distracție. Apoi, noaptea, nu știu ce i-a venit în cap. A fost o zi de sărbătoare. Avea doar 23 de ani și avea toată viața înainte: visa să aibă o casă a lui și, în schimb, a murit în acest mod absurd”, spune cumnatul lui. Lui Gabriel Bârzava, cumnatul victimei i se inundă ochii de lacrimi când își amintește. 

În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile comunității sunt alături de familia și prietenii lui Costantin, în speranța că vor găsi puterea și sprijinul necesar pentru a depăși această tragedie imensă.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel