Fugar român, arestat în Italia. Bărbatul își aștepta soția și copilul în aeroport pentru a petrece Paștele împreună

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Prințul Paul al României a fost arestat în Malta la trei ani după ce a fugit de justiția română / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Prințul Paul al României a fost arestat în Malta la trei ani după ce a fugit de justiția română / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român urmărit internațional pentru spălare de bani, a fost arestat în Italia.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat în Milano în timp ce își aștepta familia, soția și fiul, care soseau de la București pentru a petrece sărbătoarea Paștelui Ortodox împreună. Este acuzat că este în fugă de un an și este cercetat în România pentru spălare de bani rezultată din escrocherii cibernetice între anii 2019 și 2021.

Poliția română a colaborat cu autoritățile italiene, alertându-le cu privire la sosirea soției și fiicei bărbatului, care aveau un mandat european de arestare în așteptare. O echipă mixtă formată din carabinieri din Milano și polițiști de pe aeroportul Orio al Serio au intervenit pentru a-l identifica pe bărbat la sosire.

Deși bărbatul a prezentat o carte de identitate italiană cu propria sa fotografie, detalii personale neconforme au alertat autoritățile. Astfel, individul a fost arestat și transportat la închisoarea din Bergamo, unde va rămâne în custodie până la finalizarea procedurilor legale.

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel