Un român vrea să renunțe la afacerea cu căpșuni și să meargă la muncă în Anglia. ”Ne vedem în Londra la fibră optică” / VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Tiktok @fazefarm
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Tiktok @fazefarm

Un videoclip în care un agricultor din Halmeu, județul Satu Mare, spune că vrea să renunțe la afacerea sa cu căpșuni și să plece la muncă în Anglia, a devenit viral pe Tiktok. „Din păcate, anul acesta, nu avem nici clienți, nici preț”. 

În videoclipul său, agricultorul își exprimă frustrarea provocată de situația dificilă în care se află afacerea sa cu căpșuni și anunță că intenționează să abandoneze agricultura pentru a căuta oportunități de muncă în străinătate, mai precis în Londra. Deși fructele sale sunt de înaltă calitate, agricultorul spune că este nevoit să le vândă la un preț ”de nimic” și că anul acesta este cel mai prost din ultimii 20 de ani în domeniul agricol local. ”Agricultura, din păcate, în zona noastră, cam moare”, exclamă agricultorul. 

”Ne vedem la Londra” 

 

”Salut. De la anul, dragi tovarăși, dragi prieteni, ne vedem în Londra la fibră optică, că agricultura, din păcate, în zona noastră, cam moare. La bani de nimic, se vând căpșuni frumoși.. Să ajungem să vindem la prețul ăsta.. Din ultimii 20 de ani, cred că ăsta e cel mai greu sezon pentru noi. Marfă frumoasă, dar da, asta e viața, ce să facem? Avem calitate, cantitate, preț de nimic, dar asta este, de la anul, ne vedem la Londra.”, spune agricultorul. 

Deși în videoclip nu este specificat prețul căpșunilor, oamenii din secțiunea de comentarii își doresc să îl ajute pe agricultor, cumpărând din producția acestuia. În același timp, mai multe persoane i-au sugerat diverse metode prin care își poate ține afacerea în picioare și l-au sfătuit să nu plece din România. 

VIDEO


 

@fazefarm #satumare #halmeu #FazeFarm #agriculturasatumare #agriculturahalmeu #agriculturaromaneasca #romania #capsuni #capsunica???? ♬ Sad Music - Max-Music

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel