Cea mai mare captură de ketamină în Olanda: drogurile de 55 de milioane de euro erau ascunse într-o casă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Poliția olandeză a făcut cea mai mare descoperire de ketamină
Poliția olandeză a făcut cea mai mare descoperire de ketamină

Poliția olandeză a găsit, pe data de 4 ianuarie, peste 2.000 de kilograme de ketamina în Muiderberg, nu departe de Amsterdam. 

Conform informațiilor furnizate de poliție, aceasta reprezintă cea mai semnificativă descoperire a acestui tip de substanță în Olanda. Drogurile în cauză au o valoare pe piața neagră de 55 de milioane de euro. Date anonime au condus forțele de ordine la această descoperire. Ketamina a fost identificată într-o casă, unde o cantitate semnificativă de pulbere albă era ambalată în zeci de cutii.

Substanțele narcotice au fost confiscate și ulterior distruse. În timpul intervenției, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Naarden a fost arestat. Poliția desfășoară o investigație pentru a stabili rolul său în această afacere. În momentul raidului polițiștilor, în locuință se aflau și doi copii.

Ketamina este un drog de petrecere, fiind foarte dăunătoare sănătății. „Comerțul este adesea însoțit de alte forme de infracțiune, cum ar fi spălarea banilor și deținerea de arme”, au transmis ofițerii de poliție.

De fapt, ketamina este un analgezic care nu poate fi comercializat sau deținut în „stocuri comerciale” fără înregistrare. Tranzacționarea substanței fără înregistrare implică o pedeapsă maximă de șase ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel