Unul din artiştii Filarmonicii Timișoara, care a concertat în China, internat cu febră la spital

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Unul dintre membrii Filarmonicii Banatul din Timişoara, care au concertat în cadrul unui turneu de 40 de zile în oraşul chinez Wuhan și s-au întors recent în țară, a fost internat cu febră la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

„A prezentat febră, motiv pentru care s-a prezentat la spital, a fost internat. Nu are simptomatologie respiratorie, ci doar a fost o zi de febră, fără alte manifestări și cu investigații normale. Va fi externat cu recomandarea de a continua carantina la domiciliu.

Atunci când au sosit în țară, au fost monitorizați, li s-a recomandat să fie izolați la domiciliu și dacă cumva fac febră sau au o simptomatologie respiratorie, să se prezinte de urgență la spital pentru a fi internați într-un salon special. A trecut o săptămână din această perioadă de carantină”, a spus Virgil Musta, medic la Spitalul Victor Babeș, la Antena 3.

 

Virusul ucigaş din China pare că nu mai poate fi controlat

 

Simptome coronavirus: se manifestă prin febră, de peste 38 de grade, simptomatologie respiratorie, tuse seacă, insuficiență respiratorie - la formele severe.

Virusul ucigaş din China pare că nu mai poate fi controlat: numărul cazurilor a crescut cu 65% într-o singură zi.

Ultimul bilanţ al autorităţilor arată că 106 oameni au murit infectaţi de noul coronavirus.

Autorităţile au confirmat şi un prim deces în capitala Beijing, iar alţi cinci oameni au fost ucişi de virus în Singapore. Un prim caz de îmbolnăvire a fost confirmat şi în Germania. Între timp, mai multe ţări, printre care Franţa, Spania, Germania şi SUA au anunţat că vor să-şi evacueze oamenii din China pe calea aerului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel