Spania. Detalii cutremurătoare despre moartea Danei Leonte: „Decapitată și îngropată sub un măslin“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Detalii șocante ies la iveală după presupusa moarte a româncei Dana Leonte, dispărută în Malaga la începutul lunii iunie. Un medium a contactat familia Danei, iar dezvăluirile  au fost atașate la dosarul cercetării dispariției sale.

Femeia, care a luat legătura cu Florin, fratele Danei, spune că știe unde se află Dana Leonte, românca dispărută de acasă din iunie anul trecut. Iubitul ei, Seregio Ruiz, alături de care avea o fetiță de doar câteva luni atunci când a dispărut misterios, este reținut și anchetat pentru presupusa ucidere a partenerei sale.

Citește și: Spania. Suspiciuni de CRIMĂ în cazul ROMÂNCEI, mama unei fetițe de doar șapte luni, DISPĂRUTĂ fără urme

O clar-văzătoare, care a contactat deja familia Danei, dar și procurorii, spune că rămășițele femeii sunt încă împrăștiate  în munții municipiului Arenas din Málaga și așteaptă să fie descoperite „într-o prăpastie necunoscută“ de patrulele Gărzii Civile, care ies în fiecare zi pe teren pentru a căuta indicii despre posibila crimă, după ce în luna august a fost identificat un femur care avea ADN-ul femeii.

Potrivit mediumului, care susține că a intrat în legătură cu spiritul Danei Leonte, românca a fost „ucisă din spate cu o lovitură la cap” și că sângele ei i-a stropit iubitul, după ce femeia i-a spus că vrea să se despartă. Atunci el ar fi omorât-o, apoi a scăpat de cadavru. Clar-văzătoarea i-a spus lui Florin că trupul Danei ar fi fost dezmembrat și o parte ar fi ajuns hrana porcilor, iar rămășițele, pe care porcii nu le-au mâncat, au fost îngropate separat într-un tufiș, potrivit sevilla.abc.es. 

Citește  și: SPANIA. Noi DEZVĂLUIRI în cazul dispariției româncei Dana Leonte: „Fusese amenințată cu MOARTEA. A fugit în pijamale și fără pantofi“

 Totodată femeia a spus că dna ar fi fost decapitată, iar capul ei ar fi îngropat  sub un măslin într-un sac de gunoi și acoperit cu var.  Mediumul i-a mai spus lui Florin că sora lui îl așteaptă pe el să o găsească, femeia dându-i unele indicații despre locul unde s-ar putea găsi rămășițele umane ale Danei Leonte.

Dana Leonte Românca a lucrat în Malaga, Spania, ca asistentă medicală, apoi și-a deschis o afacere alături de iubitul ei, Seregio Ruiz, cu care avea o fetiță de doar câteva luni, pe care și-o dorise foarte mult, în momentul în care a dispărut fără urmă. După trei luni de la dspariția sa, Ruiz a fost arestat și acum este cercetat pentru o presupusă crimă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel