SPANIA. Noi DEZVĂLUIRI în cazul dispariției româncei Dana Leonte: „Fusese amenințată cu MOARTEA. A fugit în pijamale și fără pantofi“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Apar noi detalii în cazul dispariției Danei Leonte. Fragmentul osos găsit în apropiere de locul unde românca ar fi fost văzută ultima dată nu ar fi de provenineță umană. Noi martori povestesc despre relația dintre ea si Sergio Ruiz.

Misterul dispariției Dana Leonte se adâncește tot mai tare. După ce autoritățile au anunțat luna trecută, că a fost găsit un fragment osos de la un femur care ar fi putut aparține româncei dispărută în luna iunie din Malaga, Spania, acum autoritățile vin cu o altă variantă.

Surse apropiate anchetei au raportat în exclusivitate pentru publicația spaniolă  Antena 3 Noticias că este exclus ca rămășițele osoase găsite în municipiul Arenas, unde Dana Leonte a dispărut, să fie umane. „După ce restul osului a fost studiat de către legist, este exclus ca acesta să fie uman și că, în acest sens, un raport va fi emis Autorității Judiciare", relatează Antena3 Noticias. În continuare zona este periată pentru a se da de urmă tinerei mămici dispărute fără urmă.

Ulterior descoperirii unor noi dovezi în casa și în mașina lui Sergio Ruiz, autoritățile au decis arestarea lui sub suspiciunea că ar fi ucis-o pe tânăra româncă Dana Leonte. Bărbatul se declară în continuare nevinovat.

Citește și: SPANIA. Noi detalii în cazul dispariției Danei Leonte: Românca era LA CUȚITE cu familia lui Sergio, presupusul său călău

În același timp, continuă să apară dovezi potrivit cărora Dana avea o relație extrem de conflictuală cu iubitul ei, Sergio Ruiz, alături de care are o fetiță de 11 luni.  Relația dintre Dana și Sergio a fost un adevărat chin pentru româncă, potrivit mai multor martori. Lucrurile s-au complicat și mai mult odată cu nașterea fiicei lor, pe care Dana și-a dorit-o foarte mult.

O prietenă a Danei, martor în dosar, a povestit că tânăra româncă a fost nevoită să aibă grijă de copil fără ajutorul partenerului ei. Mai mult, când fetița avea doar 4 luni, Dana ar fi primit o bătaie de la presupusul său criminal care i-a fost aproapefatală. „Mi-a spus că el o poate ucide, că a fugit în pijamale și fără pantof și că a oprit o mașină”, spune martorul, citat de TeleCinco.es

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel