Spania. Suspiciuni de CRIMĂ în cazul ROMÂNCEI, mama unei fetițe de doar șapte luni, DISPĂRUTĂ fără urme

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dana Leonte, o româncă de 31 de ani, a fost dată dispărută în Spania pentru că este de negăsit de mai bine de două săptămâni.

Românca s-a stabilit în urmă cu 15 ani în Spania. Acolo, tânăra l-a cunoscut pe Sergio Ruiz, un spaniol alături de care a trăit timp de doi ani în localitatea Arenas din provincia Malaga. Mai apoi, s-a mutat în satul Pilar unde a deschis un bar. Dana își dorea foarte mult un copil, iar în urmă cu șapte luni a adus pe lume o fetiță, scrie jurnalemigrant.com.

Citește și Spania. O ROMÂNCĂ, mama unei fetițe de doar șapte luni, a DISPĂRUT fără urme

Potrivit telecinco.es, poliția spaniolă analizează urmele unui incendiu care a avut loc în apropiere de casa iubitului româncei. Timp de 7 ore, anchetatorii au cercetat zona.

 

Sergio rămâne convins că Dana se află în România

 

Sergio, iubitul Danei Leonte, a dezvăluit că a fost audiat de către investigatori, care ar fi făcut presiuni asupra lui, pentru a recunoaște că a comis o crimă.

„M-au ținut până la 4 dimineața într-o cameră și mi-au spus că voi face 20 de ani de închisoare și să mărturisesc că am ucis-o pe Dana”, a spus tânărul.

Sergio rămâne convins că Dana se află în România, fapt ce fratele româncei dezminte.

 

Dana ar fi împrumutat cei 15 mii de euro 

 

Românca a lucrat în Malaga, Spania, ca asistentă medicală, timp de câțiva ani, însă, recent și-a deschis un bar. Pentru acest local ar fi împrumutat cei 15 mii de euro și o mașină de la un vecin. Potrivit El Cierre Digital, vecinul a început, în cele din urmă, să-i ceară înapoi banii, după ce soția sa a aflat de ei și a cerut returnarea lor.

Potrivit La Vanguardia, Sergio, cu care Dana era împreună de 4 ani, a provocat în trecut probleme în cuplu. Ea chiar ar fi depus plângere pentru rele tratamente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel