Spania. O ROMÂNCĂ, mama unei fetițe de doar șapte luni, a DISPĂRUT fără urme

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dana Leonte, o româncă de 31 de ani, a fost dată dispărută în Spania pentru că este de negăsit de mai bine de 10 zile. Femeia și iubitul ei spaniol au împreună o fetiță de șapte luni. 

Românca s-a stabilit în urmă cu 15 ani în Spania. Acolo, tânăra l-a cunoscut pe Sergio Ruiz, un spaniol alături de care a trăit timp de doi ani în localitatea Arenas din provincia Malaga. Mai apoi, s-a mutat în satul Pilar unde a deschis un bar. Dana își dorea foarte mult un copil, iar în urmă cu șapte luni a adus pe lume o fetiță, scrie jurnalemigrant.com, citat de Libertatea.

Citește și Lacrimi în Spania: SUTE de oameni au ținut un moment de reculegere în memoria Isabelei, românca UCISĂ cu sălbăticie

Pe 11 iunie, românca nu s-a mai întors acasă, după ce a terminat serviciul. Sergio, concubinul ei, a depus o plângere la Poliție în ziua următoare și le-a spus oamenilor legii că Dana „a părăsit locuința în mod voluntar fiindcă avea niște probleme de rezolvat", relatează El Español.

De asemenea, Sergio le-a spus anchetatorilor spanioli că iubita sa a luat cu ea niște haine și bani cu o zi înainte de dispariție și l-a sunat pentru a-i explica decizia sa.

 

Fratele Danei: „Eu cred că s-a întâmplat ceva cu ea”

 

Cu toate acestea, Florin Leonte, fratele Danei, crede că sora sa nu a plecat de bunăvoie, mai ales că trebuia să aibă grijă de fetița de șapte luni.

„Eu cred că s-a întâmplat ceva cu ea, era foarte dependentă de telefonul mobil, de toate aplicațiile, dar nu mai știm nimic de ea din 12 iunie. Aș fi aflat. Am vorbit cu prieteni din România, Italia și Germania și nu știe nimeni nimic de ea", a spus Florin pentru sursa citată.

Citește și Spania. Doi ROMÂNI au băgat trei polițiști în spital

Presa din Spania scrie că Dana și concubinul ei ar fi avut o relație cu probleme. Tânăra româncă a depus o plângere împotriva partenerului ei pe care-l acuza de violență și rele tratamente. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel