Lacrimi în Spania: SUTE de oameni au ținut un moment de reculegere în memoria Isabelei, românca UCISĂ cu sălbăticie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Sute de oameni s-au adunat pentru a ține un moment de reculegere în memoria Isabelei Elena, românca însărcinată ucisă cu sălbăticie în Spania. 

Lacrimi și tristețe în orașul spaniol Jativa (provincia Valencia), acolo unde sute de locuitori au ţinut un moment de reculegere, în faţa primăriei, în memoria româncei de 36 de ani ucise cu sânge rece în propria casă. 

Alături de locuitorii din oraș au fost prezenți şi reprezentanţi ai autorităţii locale. Primarul Roger Cerda a ţinut un discurs în faţa oamenilor în care a vorbit despre această "crimă execrabilă".

"Oraşul nostru este unul liniştit. Vreau ca femeile să trăiască în continuare cu garanţia că sunt protejate", a spus primarul în fața mulțimii.

Isabel Elena Răducanu, însărcinată în şase luni şi mamă a unei fetiţe de 8 ani, a fost găsită moartă în casă, chiar de către iubitul ei. Românca era întinsă pe jos goală, fiind aproape decapitată.

Vezi mai multe aici: Spania. Româncă însărcinată în 6 luni, găsită goală și cu gâtul tăiat, în propria casă. Sfârșit TRAGIC pentru Elena

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel