Sfârșit cumplit pentru un român, în Italia. A căzut cu mașina de pe malul fluviului Po

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sfârșit cumplit pentru un român în Italia. A căzut cu mașina de pe malul fluviului Po. FOTO: captură ilgiorno.it
Sfârșit cumplit pentru un român în Italia. A căzut cu mașina de pe malul fluviului Po. FOTO: captură ilgiorno.it

Un român, în vârstă de 47 de ani, a murit, ieri, după ce a căzut cu mașina de pe malul fluviului Po, într-un câmp, în Lodi din Italia.

Potrivit presei din Italia, tragedia a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 18:00. Românul a căzut de pe malul râului Po, între Somaglia și Mirabello di Senna Lodigiana, în timp ce conducea un Fiat Punto.

Românul a murit la spital azi-noapte. El a fost transferat cu elicopterul din Milano în cod roșu la spitalul San Matteo din Pavia, însă nu a rezistat. Leziunile suferite au fost mult prea grave. Din cauza impactului, românul de 47 de ani a fost aruncat din mașină și a ajuns sub autoturism, fiind parțial zdrobit. Bărbatul, care locuia în Milano, se afla cu un grup de prieteni pentru o excursie la pescuit.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

 

Român, mort după câteva zile de la un cumplit accident, în Italia

 

Un alt român a murit ieri în spital după câteva zile de la un cumplit accident care s-a petrecut tot în Italia. În vârstă de 29 de ani, românul a murit după câteva zile de agonie în urma unui accident ce a avut loc sâmbătă, în Riolo Terme, provincia Ravenna, Italia.

Accidentul tragic a avut loc în zorii zilei de sâmbătă, 26 februarie, pe pasajul Riolo. Flori, drapelul României și lumânări. Acesta este omagiul unora dintre prietenii tânărului român de 29 de ani care a murit în urma rănilor grave suferite din cumplitul accident în care a fost implicat în pasajul superior al șoselei de centură de lângă Riolo.

Tragedia a avut loc la ora 04:30 atunci când românul, rezident în Lodi, Italia, se afla într-o mașină cu un prieten de 27 de ani. Cei doi călătoreau într-un Reanult Modus și în urma accidentului, autoturismul a fost complet distrus.

Starea românului a fost foarte gravă, atât de mult încât s-a cerut intervenția salvarii cu elicopterul, care l-a dus apoi la spitalul San Matteo din Pavia. Prietenul său, în schimb, a fost transportat cu ambulanța la spitalul Rozzano. 

Din nefericire, tânărul român a murit la spital câteva zile mai târziu, medicii nu au reușit să mai facă nimic pentru a-i salva viața. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel