Italia. Român de numai 29 de ani, mort după câteva zile de la un cumplit accident

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Român de numai 29 de ani, mort după câteva zile de la un cumplit accident. FOTO: colaj capturi ilcittadino.it
Italia. Român de numai 29 de ani, mort după câteva zile de la un cumplit accident. FOTO: colaj capturi ilcittadino.it

Un român, în vârstă de 29 de ani, a murit după câteva zile de agonie în urma unui accident ce a avut loc sâmbătă, în Riolo Terme, provincia Ravenna, Italia.

Accidentul tragic a avut loc în zorii zilei de sâmbătă, 26 februarie, pe pasajul Riolo. Flori, drapelul României și lumânări. Acesta este omagiul unora dintre prietenii tânărului român de 29 de ani care a murit în urma rănilor grave suferite din cumplitul accident în care a fost implicat în pasajul superior al șoselei de centură de lângă Riolo.

Tragedia a avut loc la ora 04:30 atunci când românul, rezident în Lodi, Italia, se afla într-o mașină cu un prieten de 27 de ani. Cei doi călătoreau într-un Reanult Modus și în urma accidentului, autoturismul a fost complet distrus.

Starea românului a fost foarte gravă, atât de mult încât s-a cerut intervenția salvarii cu elicopterul, care l-a dus apoi la spitalul San Matteo din Pavia. Prietenul său, în schimb, a fost transportat cu ambulanța la spitalul Rozzano. 

Din nefericire, tânărul român a murit la spital câteva zile mai târziu, medicii nu au reușit să mai facă nimic pentru a-i salva viața. 

 

Tânăr român, mort la spital, după ce a fost strivit între două camioane, în Italia

 

La finele lunii februarie un alt român și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier din Italia. În vârstă de 38 de ani, românul și-a pierdut viața tot într-un spital după un accident cumplit. Duba în care se afla a fost prinsă între două camioane și strivită. Teribilul accident s-a petrecut pe A4 în Brescia. 

Prins între fiarele contorsionate ale vehiculului, bărbatul a fost descarcerat de pompieri și, apoi, resuscitat mai bine de o jumătate de oră la fața locului, în stop cardiac, înainte de a fi transferat cu elicopterul la Spitalul Civil și internat în cod roșu. A murit câteva ore mai târziu.

Celelalte două persoane rănite, însă, se așteaptă să se recupereze: colegul care se afla cu el în dubă, un bărbat de origine ivoriană, în vârstă de 45 de ani, internat și el la spitalul Civile, dar în cod galben, și un șofer de camion implicat în accident, în vârstă de 36 de ani, internat la spitalul din Desenzano, în cod verde.

Detașamentul Verona Sud al poliției rutiere a primit sarcina de a coordona operațiunile de recuperare și siguranță și de a reconstitui în detaliu dinamica accidentului. Ar fi fost vorba de o coliziune în lanț. La fața locului s-au deplasat și două echipaje ale pompierilor din cadrul comandamentului provincial, cu sprijinul unei macarale, iar pe lângă elicopterul serviciului de salvare și mașina medicală și două ambulanțe ale Crucii Roșii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel