Italia. Tânăr român, mort, strivit între două camioane. Microbuzul în care se afla, făcut armonică

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, de 38 de ani, a murit la spital, după un accident cumpli. Duba în care se afla a fost prinsă între două camioane și strivită. Teribilul accident s-a petrecut pe A4 în Brescia.

În seara zilei de marți a venit trista confirmare: muncitorul, născut în 1983, grav rănit în accidentul, de marți dimineață de pe autostrada A4, în San Lorenzino și pe teritoriul orașului Desenzano (nu departe de poarta de taxare), nu a supraviețuit.

Tânărul, de origine română, dar rezident în San Pietro in Cariano, în provincia Verona, a murit, ieri, în cursul după-amiezii la Spitalul Civil din Brescia, unde fusese internat în stare disperată în urma accidentului. El era șoferul dubei care a fost strivită între două camioane la kilometrul 245 al drumului Milano-Veneția, în direcția Brescia.

Italia. Tânăr român, mort într-un accident teribil pe A4

 

Prins între fiarele contorsionate ale vehiculului, bărbatul a fost descarcerat de pompieri și, apoi, resuscitat mai bine de o jumătate de oră la fața locului, în stop cardiac, înainte de a fi transferat cu elicopterul la Spitalul Civil și internat în cod roșu. A murit câteva ore mai târziu.

Celelalte două persoane rănite, însă, se așteaptă să se recupereze: colegul care se afla cu el în dubă, un bărbat de origine ivoriană, în vârstă de 45 de ani, internat și el la spitalul Civile, dar în cod galben, și un șofer de camion implicat în accident, în vârstă de 36 de ani, internat la spitalul din Desenzano, în cod verde.

Detașamentul Verona Sud al poliției rutiere a primit sarcina de a coordona operațiunile de recuperare și siguranță și de a reconstitui în detaliu dinamica accidentului. Ar fi fost vorba de o coliziune în lanț, care s-a produs puțin după ora 8.00. La fața locului s-au deplasat și două echipaje ale pompierilor din cadrul comandamentului provincial, cu sprijinul unei macarale, iar pe lângă elicopterul serviciului de salvare și mașina medicală și două ambulanțe ale Crucii Roșii.

Duba în care se afla românul, strivită între două camioane

 

Porțiunea de drum, afectată de accident, a fost închisă, timp de aproximativ o oră, pentru a permite desfășurarea operațiunilor de salvare și de siguranță. Imediat ce a fost posibil, a fost redeschisă, însă aproape toată dimineața a fost deschisă doar o singură bandă de mers. 

Au existat și unele neplăceri: pe autostradă s-au format cozi, de la 6 la 13 km în direcția Milano și de până la 9 km în direcția Veneția. Mașinile și camioanele s-au revărsat pe rutele obișnuite, inclusiv pe drumurile provinciale și de ocolire, extinzând inconvenientele în afara A4. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel