Român, instructor de fitness, mort pe loc într-un accident rutier. Iubita lui a fost mutilată pe viață

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, instructor de fitness, mort pe loc într-un accident rutier. Iubita lui este schilodită pe viață
Român, instructor de fitness, mort pe loc într-un accident rutier. Iubita lui este schilodită pe viață

Un accident rutier,  mortal, s-a produs,  azi-noapte, în Curtea de Argeș. În impact a murit un instructor de fitness. La volan era iubita lui. Femeia, maistru militar, a rămas fără o mână.

 

 

Polițiștii cred că șoferița, de 25 de ani, a derapat într-o curbă și nu a mai putut controla autoturismul. Mașina lor s-a lovit puternic de un gard de beton.

Cei doi erau iubiți și mergeau spre casă. La volan era tânăra femeie. Bărbatul cu 9 ani mai mare decât ea era rănit după un accident la ski și nu putea conduce. Într-o curbă la dreapta, mașina s-a învârtit de mai multe ori pe asfalt și s-a oprit într-un gard de beton. Primul care a intervenit a fost un pompier, transmite Antena3.

Pompierul se afla în timpul său liber, dar avea casa în apropiere și a auzit bubuitura puternică provocată de accident. Ajunși la locul accidentului, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul, pe care l-au găsit decedat.

 

Român, instructor de fitness, mort pe loc într-un accident rutier. Iubita lui a fost mutilată pe viață 

 

Se pare că s-a lovit puternic la cap în timpul impactului. Pe șoferiță au dus-o la spital inconștientă și cu mâna dreaptă amputată. Tânăra rănită grav este maistru militar la o unitate din Curtea de Argeș.

Iubitul ei era instructor de fitness și proprietarul unei săli de sport din oraș. Accidentul a avut loc la mica distanță de sală și se bănuiește că încheiase programul de puțin timp. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor stabili cum s-a întâmplat totul. 

Reamintim, că, vineri seara, în jurul orei 21:20 a avut loc un alt accident rutier grav, mortal. Evenimentul rutier s-a produs pe DJ.709 în afara localității Horia, anunță IPJ Arad.  

 

Accident mortal în Arad: Doi migranți, spulberați de o mașină scăpată de sub control

 

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Arad care conducea un autoturism pe DJ 709 din Horia spre Arad a părăsit partea carosabilă și a intrat pe sensul opus de mers accidentând doi bărbați, cetățeni srilankezi, care se deplasau pe acostament.

În urma impactului cei doi bărbați au decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel