Scenariul 5. Anunț important al autorităților

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: FB / Fortele Terestre
Sursa: FB / Fortele Terestre

Scenariu 5. Grupul de Comunicare Strategică transmite informații importante oficiale, în ceea ce privește intrarea în "Scenariul 5" al epidemiei de COVID-19 în România. 

"DEZMINȚIRE: Având în vedere vehicularea prin intermediul unor publicații online de informații false referitoare la ipoteza unui „scenariu 5" în contextul pandemiei de COVID-19, precum și a unei presupuse măsuri de "carantinare a Bucureștiului", Grupul de Comunicare Strategică este abilitat să facă următoarele precizări:

1. NU a fost pusă în discuție sau enunțată la nivelul autorităților varianta activării unui presupus "scenariu 5", această sintagmă este o speculație fără fundament în realitate.

2. NU a fost pusă în discuție sau enunțată la nivelul autorităților varianta „carantinării Bucureștiului", iar această ipoteză a mai făcut obiectul unei dezmințiri anterioare.

Reiterăm apelul către instituțiile de presă de a nu pune în circulație informații sau ipoteze care nu beneficiază de confirmări din surse oficiale, întrucât acestea pot genera atitudini și comportamente sociale nejustificate în raport cu situația în fapt", se arată într-o informare a Grupului de Comunicare Strategică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel