SCANDAL în spital: Fost primar, infectat cu COVID, fuge de pe secție după o luptă cu asistentele: „Domnu' Șefu, liniștiți-vă, ce naiba!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Scene halucinante petrecute, joi, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede. Fostul primar al comunei Scrioaștea, Marian Șefu, a făcut scandal monstru când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19. Până la urmă reușește să fugă din spital, cu un taxi, după ce a făcut scandal și într-o farmacie.

Lui Șefu nu i-a picat bine deloc vestea că este pozitiv la infecția cu noul coronavirus și s-a pus pe scandal. A urlat la personal și a dat cu pumnii și cu picioarele, ba chiar și cu mobilierul în ușa secției unde era internat. Mai multe asistente au încercat din greu să țină ușa ca acesta să nu plece și să infecteze și alte persoane.

„Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon. Când vin rezultatele vă spunem. Mai, Marian, potolește-te! Înțelege, suntem oameni. Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba!”, spun asistentele care țin ușa blocată. La un moment dat, asistenta care filmează incidentul observa că bărbatul a pus mâna pe un scaun cu care lovește ușa și le spune colegelor ei să se ferească, potrivit Cronica de Teleorman.

Până la urmă, Marian Șefu ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital. S-a oprit la o farmacie unde ar fi făcut și acolo scandal, după ce nu a primit medicamentele cerute. Potrivit unor surse, după ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi și a plecat, se pare, spre casă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel