Bărbatul din Gorj infectat cu Coronavirus rupe TĂCEREA: "Am stat la 30 de metri de italian"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Pacientul din Gorj depistat cu virusul Covid-19, primul caz din România, rupe tăcerea. Bărbatul a acordat un interviu postului Antena 3.  

"Ma simt bine acum. Nu am avut nicio treabă cu acel italian. L-am văzut la hală. El era afară, în curte, eu în interior. El era la o distanță de vreo 20-30 de metri. Nu am dat mâna cu el, nu am fost cu el la vânătoare. Nu am fost la chefuri, nu am făcut nimic din ce se spune", a spus primul bolnav confirmat cu noul virus din România.

"Eu am fost în Germania, dar nu stiu de unde am luat virusul. Ne-au luat probe din nas și din gât. Ieri toată ziua am stat acasă. Pe lângă cele șase persoane din casă, au mai fost doi prieteni cu noi. Toți am vorbit cu Ovidiu (patronul companiei, n.r.).

Acum sunt singur în spital. Medicii intră în costum și îmi iau sânge, îmi aduc mâncare. Mi-au dat doar o pastilă. N-am mâncat de ieri de pe la 16.00. Am fost speriat. Nu am nimic, doar că m-am speriat. Nu am febră, nu mă dor mușchii, nu-mi curge nasul", a mai spus bărbatul din Gorj, primul caz confirmat din România cu infecția COVID-19.

"N-am stat cu italianul, nu m-am văzut cu italianul, cum se spune. Am rămas și eu uimit de ce s-a spus. N-am fost la petreceri, n-am fost la vânătoare, nu am intrat în contact direct cu italianul. Toată lumea spune numai prostii la televizor", a mai spus tânărul, în cadrul interviului difuzat joi seară, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel