Românul cu frâna de bicicletă cusută în picior a aflat abia în Olanda ce i-a făcut medicul din Urlați

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânărul român căruia un medic din Urlați i-a cusut frâna de la bicicletă în picior a descoperit abia când a ajuns în Olanda ce i s-a întâmplat. Medicul de la Urlați a cusut rana, fără să observe corpul străin, acesta fiind extras de un medic din Olanda,

Ies la iveală noi detalii în cazul tânarului care a plecat la muncă în Olanda cu mânerul frânei de bicicletă cusut în picior. Acesta a ajuns într-un final la o clinică în Olanda, iar medicii de acolo i-au scos șocați corpul străin din picior. După ce cazul a fost făcut public medicul care a comis această eroare și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj privat pe Facebook.

Pacientul, care a fost ulterior operat în Olanda și se află acum în etapa de recuperare, l-a contactat inițial pe medic tot prin intermediul platformei de socializare, însă medicul a evitat să furnizeze numărul său de telefon, sugerând să fie contactat la spital. Abia atunci când cazul a devenit public, medicul și-a exprimat scuzele către pacient 

”Îmi cer scuze pentru eveniment și nici nu am avut radiografie de făcut control. Chiar îmi cer scuze. Nu am mai pățit așa ceva până acum. Vă rog să-mi acceptați scuzele” a fost mesajul trimis în ”privat” de medic pacientului,

De la un accident de bicicletă la curiozitate medicală

 

Evenimentul a ieșit la iveală când publicația Observatorul Prahovean a relatat în exclusivitate cazul. Totul a pornit de la un incident de ciclism în data de 7 iulie, în care un tânăr pe nume Mădălin din comuna Apostolache a suferit răni în urma căderii de pe bicicletă. După ce a ajuns la spital, tânărul a primit îngrijiri superficiale din partea medicului de gardă, constând într-un antitetanos, cusături și pansamente, după care a fost trimis acasă.

Starea sa s-a agravat odată ce a ajuns acasă, deoarece pansamentul nu a fost suficient pentru a controla sângerarea.

În urma acestor evoluții, Mădălin a decis să se adreseze din nou spitalului, unde a fost tratat de un alt medic, care a observat o umflătură suspectă în zona rănii. Chiar și după această intervenție, tânărul a călătorit în Olanda pentru a începe un nou contract de muncă, dar a continuat să resimtă dureri insuportabile și umflături semnificative la picior.

Îngrijorat, s-a prezentat la o clinică din Olanda, unde a fost dezvăluit că o bucată de metal, aproximativ 8 cm, reprezentând mânerul frânei de bicicletă, rămăsese în interiorul rănii cusute anterior de medicul din Urlați.

După dezvăluirea acestor evenimente, Spitalul Orășenesc Urlați a fost sancționat cu o amendă de 32.000 de lei de către DSP Prahova. De asemenea, DSP a solicitat Colegiului Medicilor Prahova să inițieze o investigație cu privire la acest caz pentru a determina dacă există elemente de malpraxis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel