Româncă însărcinată în 9 luni, operată de hernie, deși a ajuns la spital în travaliu: Nici medicii nici ea nu și-au dat seama că e gravidă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Caz cutremurător în România: Încă o femeie însărcinată a murit la spital sub privirile medicilor
Caz cutremurător în România: Încă o femeie însărcinată a murit la spital sub privirile medicilor

Caz revoltător a avut loc în județul Gorj, acolo unde o femeie de 35 de ani a fost operată de hernie, deși era însărcinată. Nici medicii care au diagnosticat-o dar nici femeia nu și-au dat seama că durerile erau de fapt de naștere.

Incident uluitor la Târgu Jiu: Femeie operată de hernie de medicii Spitalului Județean de Urgență, deși era în realitate însărcinată.

O situație cu totul șocantă a avut loc în Târgu Jiu, unde o femeie a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru hernie de către personalul Spitalului Județean de Urgență. Surprinzător, în timpul operației s-a descoperit că femeia era, de fapt, însărcinată.

În momentul în care medicii au intrat în sala de operație pentru a scoate intestinul, s-a constatat cu stupefacție că femeia purta în burtă un copil.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a anunțat că va demara o anchetă amănunțită pentru a clarifica întreaga situație. Femeia în cauză, originară din localitatea Tismana, a fost adusă la spital cu dureri abdominale. După consultul medical, medicii au diagnosticat o hernie intestinală, însă nici pacienta și nici specialiștii nu au conștientizat că aceasta era de fapt însărcinată în a noua lună de sarcină.

Gravidă în 9 luni, diagnosticată greșit cu hernie: Medicii nu au realizat că urma să nască

 

Este de remarcat faptul că femeii nu i s-au efectuat analize sau ecografii înainte de intervenție, ea fiind direcționată imediat către sala de operație de la secția de chirurgie. Chirurgul a început procedura sub anestezie, moment în care a observat că femeia era însărcinată și că durerile pe care le simțea erau, de fapt, contracții de naștere, potrivit Antena 3 CNN.

În cele din urmă, medicul a fost nevoit să efectueze o operație de cezariană de urgență, iar un medic neonatolog a fost chemat în grabă pentru a prelua nou-născuta. Bebelușul, o fetiță de 3,200 kg, a venit pe lume prin această intervenție neașteptată.

Femeia are deja acasă două fete gemene în vârstă de 16 ani. Conducerea spitalului consideră situația extrem de gravă și a dispus inițierea unei anchete interne pentru a clarifica circumstanțele și a lua măsuri corespunzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel