ROMÂN din Londra, POVESTE EMOȚIONANTĂ. Ce face un bărbat cu haina iubitei lui, ZILNIC. E CUTREMURĂTOR

Un cititor fidel român din Londra, Marea Britanie, al stiridiaspora.ro, a trimis la redacție o fotografie împreună cu o poveste cutremuratoare. Românul spune că un tânăr își comandă mereu mâncare singur la un mall și așează o haină de femeie pe scaunul din fața lui. Intrigat, acesta l-a întrebat de ce face mereu acest lucru. Răspunsul tânărului este cutremurător!

„Merg aproape zilnic în mall să iau masa și de câteva ori, până azi inclusiv, am văzut un tânăr de 26 - 28 de ani că vine, își comandă mâncare mereu singur. Ce mă intriga era faptul că mereu avea o haină de femeie pe care o ținea în mână și pe care o așeza la masă pe spătarul scaunului din fața lui, însă niciodată nu venea o femeie să stea cu el la masă. Termina de mâncat, își arunca tava, se îmbrăca, își lua haina de femeie pe mână și se pierdea în mulțime.

Azi, văzând aceeași scenă, m-am dus la el și l-am întrebat de ce face asta mereu?

Răspunsul lui m-a făcut să lăcrimez...

A spus că nu e nebun, însă iubita lui a murit în urmă cu 3 ani, că aceea este haina ei și că în felul ăsta o simte aproape de el. Și peste toate are senzația că vine în orice moment și se așează pe scaun la masă cu el”, a povestit românul pe adresa redacției stiridiaspora.ro.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

4 mar 2021, 07:13 in Știri
Horoscop, joi, 4 martie 2021

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy