Rezultatele în cazul şoferului suspect de Coronavirus

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Şoferul din Piatra Neamţ, internat la Secţia de Boli Infecţioase din Oradea cu suspiciune de infecţie cu coronavirus, nu este afectat de Covid-19, rezultatele probelor biologice fiind negative, a declarat joi, şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor, dr. Daniela Rahotă.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Piatra Neamţ, a fost internat miercuri la Oradea după ce a declarat la intrarea în ţară, prin Borş, că a lucrat într-o comună din Italia în carantină pentru coronavirus şi închisă de autorităţi.

"Rezultatul pentru persoana de sex masculin internată la Oradea a ieşit negativ pentru infecţia cu COVID 19", a declarat, joi, dr. Daniela Rahotă, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor.

Tot negative au ieşit şi analizele orădencei de 52 de ani, internată marţi în aceeaşi secţie de boli infecţioase.

Cei doi pacienţi nu vor fi însă externaţi, deoarece, potrivit metodologiei impuse de Institutul Naţional de Sănătate Publică, ei vor mai fi testaţi suplimentar.

"Astăzi am mai trimis câte o probă atât de la bărbat, cât şi de la femeie, o probă de siguranţă. Am recoltat azi şi am trimis iar la Timişoara pentru a doua probă. Mâine la amiază vom şti rezultatele. Dacă şi a doua probă este negativă, atunci pot pleca acasă", a adăugat dr. Rahotă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel