RESTRICȚII în 17 localități din Mureș: Incidența infectărilor - peste 1,5 la mia de locuitori

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Autoritățile județene au impus o serie de restricții în orașul Tg.Mureș și în alte 16 comunități din județul Mureș din cauza înmulțirii numărului de persoane infectate cu Covid. Este vorba despre localități în care incidența cazurilor a depășit 1,5 la mia de locuitori. 

Măsurile de restricție au fost stabilite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și vor fi impuse începând de miercuri în localitățile Târgu Mureș, Ungheni, Aluniș, Băla, Band, Brâncovenești, Corunca, Cristești, Cucerdea, Cuci, Lunca, Papiu Ilarian, Râciu, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș și Voivodeni.

Autoritățile au decis să închidă toate restaurantele, cafenelele și cazinourile din cele 17 localități. Vor rămâne deschise restaurantele și cafenelele aflate în hoteluri și pensiuni, doar pentru clienții unităților de cazare. Restricțiile vor fi în vigoare șapte zile.

Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat scenariile de funcționare a unităților de învățământ din județul Mureș. În urma adoptării acestei hotărâri, 385 de unități de învățământ funcționează în scenariul verde, 188 de unități de învățământ sunt în scenariul galben-hibrid și 15 unități de învățământ se află în scenariul roșu-online, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel