Reacția autorităților clujene, după ce pacienții Spitalului de Copii au primit mâncare cu viermi

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Autoritățile clujene verifică Spitalul de Copii, după ce copiii internați la secția de pediatrie ar fi primit mâncare cu viermi.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Cluj, transmis ieri, în acest caz ar fi vorba despre o posibilă încălcare a normelor alimentare.

"Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, Secția Clinică de Pediatrie nr. 1, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a trimis Corpul de Control al instituției pentru a verifica aspectele semnalate. În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii se desfășoară, în același scop, o anchetă internă. CJ Cluj este în contact cu reprezentanții DSP Cluj, instituție ce derulează, la rândul ei, un control în acesdt caz.”, se arată în comunicat.

Reprezentanții CJ Cluj susțin că imediat ce vor avea toate informațiile, le vor transmite: „Consiliul Județean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani.”, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel