Operație extremă, un succes în România. De unde a venit SALVAREA

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Gheorghe Băltăreț este românul pe care viața l-a testat cu multiple încercări, peste care a trecut cu răbdare, optimism și o dorință impresionantă de a trăi.

În vârstă de 44 de ani, Gheorghe Băltăreț trăiește cu o pompă în inimă.

La 36 de ani, a suferit un infarct. Având rate la bancă, a continuat să muncească intens, însă, în 2015, deja inima sa nu mai putea să-l ajute, fiind pus în fața unei ultime posibilități: o pompă în inimă.

Operația sa, care a avut loc la Spitalul Fundeni din București, a fost un succes. Pompa respectivă este comandată de un mini-calculator, alimentat de două baterii. Acestea cântăresc în jur de două kg. Gheorghe Băltăreț zâmbește și spune că s-a obișnuit, e ca și cum ar purta o borsetă cu el zilnic.

Se confruntă, în continuare, cu numeroase încercări, însă le primește pe toate cu un optimism rar întâlnit. Trebuie să fie foarte atent, deoarece firul este o poartă de intrare a microbilor. Trebuie să fie atent și cu alimentația. Oricând pot apărea diverse situații neprevăzute, însă nu este speriat, dimpotrivă.

[citeste si]

Bărbatul spune că oamenii uită să aibă grijă de organismul lor. De asemenea, uită că există și medici extraordinari în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel