Nelu Tătaru, mesaj pentru românii din diaspora: „Să nu vină în țară. Să facă Paștele...într-un mod diferit“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost întrebat, joi seară, când va fi vârful pandemiei de coronavirus în România, transmițându-le și românilor din diaspora un mesaj privind sărbătorile pascale.

„Avem un aflux de cetățeni care vor veni în perioada următoare. Concetățenii noștri vor veni de sărbătorile pascale. Deci la vreo săptămână, o săptămână jumătate după aceste sărbători vom vedea și efectele. Acela va fi și vârful nostru (n.r. vârful pandemiei de coronavirus).

Va fi gestionat în condițiile în care cei care vor veni vor fi izolați, carantinați, își vor face posibila boală pe care o au, sau nu, în această izolare și atunci vom avea o transmitere și către cei care până acum nu au fost infectați. Avem un moment în care e bine să cunoaștem ce intră, să izolăm“, a declarat Nelu Tătaru în direct în emisiunea Legile Puterii de la Realitatea PLUS.

Pe de altă parte, ministrul Sănătății le cere românilor din diaspora care vor să revină în România, de Paște, că ar fi bine să evite acest lucru, dacă nu au o nevoie absolut urgentă de rezolvat în țară.

 Este un  moment în care... dacă nu au într-adevăr o nevoie stringentă sau urgentă să revină în țară, să facă sărbătorile pascale... într-un mod diferit față de alți ani“, a transmis Nelu Tătaru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel