Trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii construit de asociaţia „Dăruieşte viaţa”

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Trupa Metallica a donat suma de 250.000 de euro  pentru spitalul oncologic pentru copii construit de asociaţia „Dăruieşte viaţa”.

 

Metaliica se află în București unde susține un concert.

Trupa a donat 250.000 de euro prin fundația All Within My Hands.  

Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la „Dăruieşte viaţa” au făcut anunţul pe Facebook, unde au publicat o fotografie cu cei patru membri ai trupei: James Hetfiled, Lars Ulrich, Robert Trujillo şi Kirk Hammet.

 ”Dăruieşte Viaţă” construieşte, exclusiv din donaţii şi sponsorizări, primul spital de Oncologie şi Radioterapie pentru copiii diagnosticaţi cu cancer din România.

Este primul spital construit în România ultimilor 30 de ani. Spitalul de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică va fi primul spital specializat în oncologie pediatrică din România şi va funcţiona în incinta spitalului Marie Curie din Bucureşti. Pacienţii vor avea acces la toate specialităţile pediatrice necesare pentru tratarea holistică a copiilor bolnavi de cancer (chirurgie, ortopedie, cardiologie, neurochirurgie, ORL etc).

Noul spital va putea asigura tratarea, în fiecare an, a peste 300 de copii bolnavi de cancer, dar şi efectuarea a peste 9.600 de intervenţii chirurgicale oncologice şi non-oncologice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel