Italia. O mămică 37 de ani, moartă după trei externări rapide din spital. Medicii care nu i-au găsit „nimic“ Paulei, anchetați pentru omor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: FanPage.it
Sursa foto: FanPage.it

O anchetă pentru omor prin imprudență a fost deschisă în cazul Paulei A., o tânără mamă care a murit din cauza unei boli rămase nedescoperite. Femeia a după externată de trei ori din spitalul din Mantua, după ce medicii nu au găsit nimic și nu i-au făcut analizele care ar fi putut să-i descopere la timp afecțiunea.

O anchetă pentru omor din culpă a fost deschisă în cazul Paulei A., tânăra mamă lovită de o boală după ce a fost externată din spitalul din Mantova. Dosarul este în prezent în sarcina unor persoane necunoscute. Medicul legist de la Spedali Civili din Brescia a efectuat prima parte a autopsiei.

În următoarele ore vor fi efectuate examene toxicologice pentru a se stabili dacă aceasta a luat sau nu droguri, fie în camera de urgență, fie după externare. Raportul final va fi prezentat în șaizeci de zile. Între timp, Procuratura din Mantova a dat permisiunea ca trupul neînsuflețit să fie returnat familiei pentru înmormântare, după ce investigațiile vor fi finalizate.

Italia. O mămică 37 de ani, moartă după trei externări rapide din spital

 

Soțul, sora și mama ei sunt profund zdruncinați de această pierdere. Împreună cu ei, și fiicele Paulei de șase anii, respectiv un an și jumătate. Cea mai mică, după cum a aflat Fanpage.it, era încă alăptată de femeie.

Paula s-a plâns de dureri în piept și în braț la finele lunii trecute, dar, potrivit spitalului din Mantova, investigațiile nu au arătat nimic îngrijorător. De fiecare dată, tânăra mămică a fost trimisă acasă după controalele obișnuite. A doua zi, soțul ei a găsit-o moartă în pat și a sunat imediat la serviciile de urgență. Cu toate acestea, femeia de 37 de ani a murit la scurt timp după aceea.

Medicii care nu i-au găsit „nimic“ Paulei, anchetați pentru omor

 

În orele următoare s-a aflat că aceasta a vizitat spitalul de trei ori. Prima dată fusese externată în cod verde și cu recomandarea de a fi supusă unui control mai amănunțit.

Nici a doua oară nu s-a găsit nimic îngrijorător. Medicii au externat-o și au sfătuit-o să facă un RMN. Paula A. ar fi încercat să programeze examenul, dar primul loc liber ar fi fost șase luni mai târziu.

Jumătate de an ar fi trebuit să aștepte pentru un RMN decontat 

 

Trebuia să programeze una contra cost, iar întâlnirea a fost programată pentru 28 ianuarie. Chiar și atunci când a mers pentru a treia oară la urgențe, femeia de 37 de ani a fost din nou externată. Din păcate, după mai puțin de 24 de ore, s-a simțit din nou rău. Până când soțul ei a alertat serviciile de urgență, era prea târziu pentru A..

În prezent, după cum află Fanpage.it, toată documentația medicală privind starea de sănătate a femeii și dinaintea primei spitalizări se află în posesia procuraturii. Dar se pare că Paula era sănătoasă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel