Italia. Cadavrul unui român a fost găsit în lacul de lângă restaurantul la care lucra

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Noapte de coșmar în Italia: schimb de focuri în centrul orașului, o româncă rănită
Noapte de coșmar în Italia: schimb de focuri în centrul orașului, o româncă rănită

Cadavrul unui bărbat de naționalitate română a fost găsit în lacul de lângă restaurantul la care era angajat. Iată declarația proprietarilor restaurantului la care muncea.

O intervenție a pompierilor din provincia Cuneo, Italia a avut loc sâmbătă 14 ianuari, la lacul artificial "La Sirenetta" din Savigliano.

La fața locului, cu puțin timp înainte de ora 13.00, au sosit echipe din Saluzzo, voluntari din Savigliano și câțiva oameni din echipa de scafandri din Torino. Motivul intervenției a fost recuperarea unui cadavru.

Vezi și: Italia. Ischia plânge moartea lui Iulian, un român de 35 de ani. "Giulio nu mai este printre noi, inima lui a cedat"

 

Cadavrul nu prezintă semne externe de violență

 

Potrivit investigațiilor carabinierilor, este vorba despre C.U., un bărbat născut în 1979, de origine română, angajat al societății care administrează restaurantul de lângă lacul artificial.

În momentul recuperării, după cum au raportat anchetatorii, la prima vedere cadavrul nu prezenta semne externe de violență: cele mai credibile ipoteze sunt, prin urmare, moartea din cauze naturale sau un accident tragic.

Autopsia, ordonată de procuratură, va clarifica acest aspect. Cadavrul a fost depus la spitalul SS. Annunziata din Savigliano pentru mai multe cercetări.

Vezi și: Cei doi husky pierduți din cauza viscolului în Italia își caută o nouă familie. Românul și-a dat viața pentru ei

 

Proprietarii restaurantului: „Întotdeauna l-am tratat ca și cum ar face parte din familie"

 

La câteva ore de la descoperire, proprietarii restaurantului "La Sirenetta" au oferit presei din Italia o declarație oficială de condoleanțe și de surprindere în urma evenimentului, pe care o redăm integral:

"Suntem consternați, această veste întristează profund compania. În calitate de colaborator era alături de noi de mulți ani și cunoștea foarte bine structura noastră. Era literalmente "unul din familie". Suntem alături de rudele, cunoștințele și prietenii săi în aceste momente foarte dificile și neașteptate".

 

----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel