Italia. Badantă româncă, agresată de frații pensionari de care avea grijă: „Am suportat pentru că aveam nevoie de acel salariu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O badantă româncă, în vârstă de 65 de ani, a fost agresată de pensionarul de care avea grijă, în Torrice, provincia Frosinone din Italia.

Badanta româncă îngrijea doi frați în vârstă în locuința lor din Torrice. Însă unul dintre aceștia, un bărbat de 76 de ani, a început să o maltrateze spunându-i că este hoață pentru că a pierdut niște bani pe care îi ținea în casă.

Conform polițiștilor, pensionarul a insultat-o ​​și i-a spus că în țara ei este prostituată și că datorită lui a fost reabilitată. Femeia a suferit tot felul de abuzuri și asupriri din partea pensionarilor pentru că avea nevoie de acel salariu, din care o mare parte îl trimitea în fiecare lună familiei ei din România.

Italia. Badantă româncă, dată în judecată după ce s-a măritat cu pensionarul de 90 ani: „Eram convins că vreau să mă căsătoresc cu ea”

Până acum, loviturile erau la ordinea zilei. Odată, doar pentru că nu a găsit încă masa de prânz gata, bătrânul și-a scos cureaua de la pantaloni și a lovit-o. Însă, ultima dată a lovit-o cu un băț în cap, provocându-i o rănire gravă la cap și o vânătaie pe față. Badanta româncă nu a mai suportat și a apelat la avocatul Roberto Capobianco pentru a declanșa plângerea.

Pensionarul se află acum în registrul suspecților pentru infracțiuni de rele tratamente, amenințări și vătămări corporale, audierea preliminară fiind stabilită pentru 22 octombrie.

Doi români din Italia, acuzați că au maltrat un bătrân timp de mai bine de zece ani și i-au luat pensia

 

Badantă româncă, agresată și șantajată de un bătrân în Italia

 

La începutul lunii martie, o altă badantă româncă a depus plângere împotriva pensionarului de care avea grijă, în localitatea italiană Ittiri. Pensionarul este judecat de tentativă de violență sexuală și amenințări. Acesta a fost adus în sala de judecată, în fața colegiului condus de judecătorul Mauro Pusceddu. 

„Nu am dat niciodată anunț că aș căuta o îngrijitoare. Ea a fost cea care m-a sunat pentru o programare, apoi a început să-mi ceară bani. O dată pentru fiul bolnav, încă o dată ca să-și plătească factura la energie electrică și din nou pentru înmormântarea tatălui. Dar nu am atins-o niciodată. Nu i-am amenințat nici pe ea, nici pe copiii ei. Nu am mai făcut astfel de lucruri în viața mea”, a spus pensionarul de 76 de ani în fața judecătorilor. Bătrânul de 76 de ani a ajuns să fie judecat pentru tentativă de violență sexuală și amenințări. „Dacă nu te culci cu mine, voi trimite pe cineva la școala fiicei tale și o voi răpi și viola”, i-a fi spus el unei românce de 34 de ani, care l-a denunțat. „Fie faci sex cu mine, fie arunc acid asupra copiilor tăi”, i-ar mai fi spus bărbatul.

Caz halucinant în Italia: O badantă româncă a răpit un bătrân de 94 de ani, ca să se mărite cu el, și i-a incendiat locuința

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel