Italia. Badantă româncă, agresată și șantajată de un bătrân: "Dacă nu te culci cu mine, îți voi răpi și viola fiica"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O badanta românca acuză că a fost agresata de un bătrân Dacă nu te culci cu mine, îți voi răpi și viola fiica
Italia. O badanta românca acuză că a fost agresata de un bătrân Dacă nu te culci cu mine, îți voi răpi și viola fiica

Un bătrân în vârstă de 76 de ani, rezident în localitatea italiană Ittiri, este judecat de tentativă de violență sexuală și amenințări. Acesta a fost adus în sala de judecată, în fața colegiului condus de judecătorul Mauro Pusceddu. 

"Nu am dat niciodată anunț că aș căuta o îngrijitoare. Ea a fost cea care m-a sunat pentru o programare, apoi a început să-mi ceară bani. O dată pentru fiul bolnav, încă o dată ca să-și plătească factura la energie electrică și din nou pentru înmormântarea tatălui. Dar nu am atins-o niciodată. Nu i-am amenințat nici pe ea, nici pe copiii ei. Nu am mai făcut astfel de lucruri în viața mea”, a spus bătrânul de 76 de ani, citat de  lanuovasardegna.it.

Bătrânul de 76 de ani a ajuns să fie judecat pentru tentativă de violență sexuală și amenințări. "Dacă nu te culci cu mine, voi trimite pe cineva la școala fiicei tale și o voi răpi și viola”, i-a fi spus el unei românce de 34 de ani, care l-a denunțat. "Fie faci sex cu mine, fie arunc acid asupra copiilor tăi”, i-ar mai fi spus bărbatul.

„M-a urmărit acasă, m-a sunat și îmi trimitea mesaje. Mi-a scris că este îndrăgostit de mine”



Răspunzând la întrebările procurorului Angelo Beccu, românca a povestit cum l-a cunoscut pe bărbat. Ea, mamă a patru copii, își căuta de lucru și a găsit un anunț în ziar.

"O persoană avea nevoie de un îngrijitor care să aibă grijă și de casă. Am sunat la numărul indicat și am vorbit cu un bărbat, care mi-a explicat ce ar trebui să fac. Am mers la Ittiri să văd casa, dar am înțeles imediat că intențiile lui erau altele și așa că am decis să nu mai accept jobul”. Și în acel moment avea să înceapă calvarul.

"M-a urmărit acasă, m-a sunat constant și îmi trimitea mesaje la orice oră, chiar dacă nu răspundeam. Mi-a scris că este îndrăgostit de mine”, a spus românca.

Inculpatul, apărat de avocatul Patrizia Marcori, a fost supus unei audieri și a respins acuzațiile, inclusiv pe aceea că ar fi incendiat interfonul casei femeii: „Dar la vârsta mea oare pot să fac aceste lucruri?”.

Românca, de 34 de ani, fusese denunțat de învinuit pentru amenințări și pentru furtul unui telefon mobil. „Mi-a furat cartelele SIM, iar când i-am cerut să mi le returneze, m-a așteptat lângă casă cu doi bărbați. Așa că m-am oprit și am întrebat-o dacă vrea să mă bată”.  Procesul a fost amânat până în luna iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel